070-..............

5 djurgårdsboxare på Haringey Box Cup – Erik vidare till semifinal

Tre boxare var uppe i ringen på fredagskvällen Hilal Saleh, Erik Mendoza och Hampus Henriksson. Erik vann en kvartsfinal klart på poäng (men det blev delat domslut). I morgon möter han Engelsmannen Tommy Nailsmith.

Även delat domslut i Hampus match, tyvärr åt fel håll denna gång,

Jag tyckte att jag hade första och andra ronden klart, jag satte tydliga träffar och skakade om honom tydligt i 2:a ronden. Den 3:e ronden blev stökig och jag fick ett poängavdrag som jag inte var enig med. Jag tyckte att det borde räckt till en vinst, men 4 av 5 engelska domare höll tyvärr inte med. Så jag känner att jag är på god väg tillbaka och taggad på att komma in i ringen snart igen, sa Hampus efter matchen

Hilal förlorade första ronden men boxades bättre de två sista. Även han fick en varning i sista ronden och det slutade med en poängförlust.

Tre djurgårdare i boxas i semifinalerna på lördagen. Förutom Erik, går tjejerna Ellenor Sundqvist och Antonia Martin upp i ringen.

Resultat: Kvartsfinaler 16 juni

67 kg Hilal Saleh – William Tyers, Billingham Box Academy: 0 – 5

75 kg Erik Mendoza – Michael Moize, Finchley: 3 – 2

80 kg Hampus Henriksson – Joe Listers, Gladiators: 1 – 4

Nyhetsarkiv