070-..............

Motionsboxning – Boxning för alla

Motionsboxning – Boxning för Alla

Det bara 3 månader kvar till sommaren och det är full fart på motionsträningen. Och vi vill bli fler. Djurgårdens boxning erbjuder två typer av pass sju dagar i veckan.

Motion, grund

Klassiska boxningspass som varar 60 eller 90 minuter. Innehåller fys-, teknik- och konditionsövningar som anpassats för motionsgrupper. Här får man uppleva ett riktigt lärorikt, positivt och utmanade pass.

Passen körs vid lunch (kl 12), på kvällar (kl 18) och helger (kl 11). Passar alla, ingen föranmälan krävs. Olika instruktörer.

Motion, fortsättning

Klassen är för dem som tränat i minst en termin och vill lära sig mer avancerade boxningstekniker och sparring. Notera att det är obligatoriskt att använda tandskydd och hanskar med minst 14 oz stoppning vid sparringmomenten. Vi rekommenderar även att använda handlindor och huvudskydd avsedda för sparring.

Klassen ges på torsdagar kl 19-20 och söndagar kl 12.30-14. Ingen provträning.

Sparring får endast ske under uppsikt av en djurgårdsledare. Ingen sparring mot kropp eller huvud får ske på eget bevåg och är ett brott mot klubbens “Code of Conduct”.

Djurgårdens Boxning erbjuder även andra typer av klasser. Se vår hemsida www.difboxning.se för schema och priser.

Den som vill bli medlem kan betala kontant, med Swish (123 617 2837) eller kort på plats, alternativt via internet (direktlänk för att fylla i formuläret:

https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087.) Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Vi har även autogiro och det är möjligt att använda sitt friskvårdsbidrag att betala.

Bild: onsdagspass med Meryl.

Nyhetsarkiv