070-..............

Anmälningstiden till Djurgården Boxning går snart ut.

Renoveringen av lokalen är nu färdig. Vi firar detta med en kombinerad jul- och återinvigningsfest lördag den 14 december.

Det blir julbord (med alternativ för muslimer och vegetarianer), spektakulär sparring, quiz, prisutdelningar, mm. Bindande anmälan görs i lokalen (ange om ni vill ha specialmat), sista anmälningsdag är framflyttad till måndag den 9 december, sedan måste vi beställa maten. Julbordet är kraftigt subventionerat av klubben och kostnaden är endast 150 kr för vuxna, barn under 12 år äter gratis. Betalas på plats. Det kommer att finnas dryck att köpa till självkostnadspris.

Kvällen inleds med motionärernas julsparring. Preliminär matchlista:

1. Roger Sundin vs Börje “Kung Fu-turken” Bergfeldt

2. Axel “Grodben” Wallin vs Anders “Mods-Acke” Eriksson

3. Lennart “Plit-Elvis” Svennander vs Behrang “T-Berra” Moshiri

4. Robert “Surfran” Johnsson vs Niclas “Store ledarn” Kindvall

Dessutom funderar 11-faldige svenska mästaren Bashir Hassan att snöra på sig handskarna igen och göra ett par sparringronder.

Sammanslutningen “Lindad 17:45” har under vintern sålt sin kalender för 2020, överskottet kommer under kvällen att delas ut i form av stipendier till unga boxare. Det finns några kalendrar kvar, säljs i samband med motionsträningspassen för 100 kr, köp en och stöd Djurgårdens Boxning.

Spartingmatcherna börjar kl 16, julfesten från kl 17.

Alla medlemmar med familj är välkomna.

Nyhetsarkiv