070-..............

Börja motionsträna med Djurgården Boxning

Börja motionsträna med DIF

Dif Boxning erbjuder fyra typer av motionspass till våra medlemmar

– Motionsboxning

– Motionsboxning fortsättning

– 10 Rounds

– Boxfys

10 rounds – det nyaste tillskottet i vårt träningsutbud. Passet är konstruerat för att man ska få all tränings som behövs för en dag under ca 40 minuter vid lunchtid. Dessutom har det ingen startid utan man kan droppa in när man har tid under passet. Ett cirkelpass med 10 olika boxningsövningar tex säck och core-övningar. Just nu går passet kl 11.30-13 onsdagar

Motionsboxning grund

Klassiska boxningspass som varar 60 minuter och innehåller fys-, teknik- och konditionsövningar som anpassats för motionsgrupper. Här får man uppleva ett riktigt lärorikt, positivt och utmanade pass.

Passen körs vid lunch (kl 12), på kvällar (kl 18) och helger (kl 11). Passar alla, ingen föranmälan krävs. Olika instruktörer.

Motionsboxning, fortsättning

Ett pass inriktat på boxningsteknik och sparring för motionärer för den som vill lära sig boxning fullt ut men inte vill eller är för gammal att boxas på riktigt. Lämpliga pass för dom som har boxningsbakgrund eller tränat i nybörjarpassen, matchintro eller motionsboxning grund ett tag. Instruktör är Håkan Andersson och Christer Dutta.

Boxningsfys

En timmes cirkelträning med boxningsinslag i högt tempo för att bygga styrka och kondition. Passar för alla och inga förkunskaper krävs. Instruktör är Carlos Echegaray och Babacar Kamara.

Anmälan görs via mejl eller direkt i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller på hemsidan www.difboxning.se (det går också bra att klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret):

https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087. Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Det går bra att prova på en gång innan man bestämmer sig för att fortsätta eller betala engångsavgift.

Hela träningsschemat finns på www.difboxning.se. Den som vill ha mer information kan kontakta : info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar nya välkomna till träningslokalen på Tomtebogatan 13!

Video: Från 10 rounds-pass med Meryl Mikals.

Nyhetsarkiv