070-..............

DIF-boxningen tackar DIF Supporters Club för stödet

Djurgårdens boxning uttrycker härmed sitt stora och varma tack till DIF Supporters Club (DSC) för det ekonomiska stödet till boxningsklubben.

Den flytt boxningen nyligen genomfört, från Kungsholmen till Tomtebogatan 13 i Vasastaden, blev kostsam och de 25 000 kronor som DSC ställde upp med kom väl till pass.

Stödet från DSC är ett bevis så gott som något på att Djurgårdsfamiljen håller ihop, och hjälper varandra när det behövs. Ytterligare ett bevis på det är väl för övrigt också att boxningens nya lokal hittades av en djurgårdare med anknytning till föreningens innebandysektion. Vår Dif-vän tipsade boxningen om den lediga lokalen, och på den vägen är det…

Djurgårdens Supporters Club som nu ställt upp för Dif-boxningen, är landets äldsta supporterklubb. Den bildades den 15 mars 1947, av hängivna djurgårdare som ställde upp för föreningen i alla väder. Som sedan ständigt fortsatt att ställa upp för föreningen och som nu varit Dif:s boxningssektion till stor hjälp.

Ledningen för Sveriges bästa boxningsklubb, och alla våra aktiva med Dif-skölden på bröstet, lyfter på huvudskyddet och riktar ett stort tack till DSC.

Publicerad: 2014-05-09

Nyhetsarkiv