070-..............

Djurgården Boxning deltar med nio boxare på SM i Borås 1-3 juli!

SM i boxnings arrangeras i år av IK Ymer i Borås. Det görs i samband med den så kallade SM-veckan som innebär att svenska mästerskapen i en mängd olika idrottsgrenar avgörs samma vecka i samma stad.

Djurgår’n Boxning deltar som vanligt med en stor trupp på SM. Hela nio boxare från DIF är anmälda. Även om vi hoppas på en och annan framskjuten placering så är förhoppningarna inte alltför högt ställda. Det är i alla fall ett bra tillfälle för boxarna att vara med och lära hur det går till på en SM-turnering. 

Tyvärr saknar vi kanske de bästa boxarna denna gång. Det är Gabriel Richards 91 kg (tidigare tre SM-guld), Massi Omar 60 kg (tidigare ett SM-silver), Juliana Söderström 54 kg (tidigare tre SM-guld) samt Milica Avramovic 57 kg (svensk och nordisk juniormästare). Samtliga fyra är borta på grund av skador.

De Djurgårdsboxare som är med denna gång är damerna Natascha Samsalieva 51 kg, Sandra Attermo 57 kg, Märta Lundberg 57 kg och Katrine Steingrimsen 64 kg samt herrarna Shukrat Abdrim 60 kg, Adel Belalia 69 kg, Amin Shubber 75 kg, Erik Mendoza 75 kg och Alex Bwambale 81 kg.

Ledare är Rateb Nori, Tonton Semakala, Jurj Direll, Ajmal Omarzada och Henrik Bromfält.
Lycka till!

Bilden. Alex Bwambale 81 kg. Medaljhopp?

Nyhetsarkiv