070-..............

Djurgården Boxning söker tränare

Djurgården söker tränare!

Djurgårdens boxning växer igen efter Covid-19 pandemin och söker nya ledare och tränare som hjälper till. Vi har även någon lucka att fylla efter tränare som ska sluta.

Under våren och till hösten har klubben behov av att förstärka tränar/ledarstaben till våra ungdom-, nybörjar- och motionsverksamheter med ett par personer. Även erfarna tränare som kan förstärka tävlingsverksamheten är av intresse.

Aktiviteterna bedrivs främst på sen eftermiddag och kvällstid mellan kl 16-20 men även till viss del på lunchtid och helger.

Det finns inget krav att ha bakgrund som elitboxare/kampsportare men det är bra om man har tränat boxning/kampsport ett tag. Vid behov kan vi bistå med nödvändiga utbildningar.

Djurgårdens Boxning är en ideell förening som tillhör Djurgårdsalliansen som består av 20 st individuella föreningar verksamma inom olika sporter med gemensam värdegrund under samma varumärke – djurgårdsskölden.

Alla ledare måste regelbundet lämna in utdrag ur belastningsregistret.

Om du är intresserad eller har frågor, mejla info@difboxning.se alternativt ring 076-7906660 (Niclas) eller 073-741 12 81 (Roland).

Nyhetsarkiv