070-..............

Guld, silver och brons på Diplom-SM

Djurgården skickade tre killar till helgens Diplom-SM i Köping Samuel Olausson, Milad Feeli och Moses Bazzi. Samtliga kom hem till Stockholm med medaljer.

Milad Feeli, fjädervikt var enda djurgårdare uppe i ringen under lördagen, i två matcher – vinster med höga 31 respektive 34 poäng.

Söndagens semifinal vann Feeli sedan med samtliga domarsiffror innan det blev förlust i finalen. Samuel Olausson, lätt bantamvikt förlorade en jämn semifinal efter att fått 28 poäng, två mindre än segraren.

Moses Bazzi, lätt tungvikt lottades till direktfinal, som han vann klart hos alla domarna (31 poäng). Guld till Moses i sin tredje mästerskapsstart.

Guld: Moses Bazzi, 80 kg

Silver: Milad Feeli, 57 kg

Brons: Samuel Olausson, 52 kg

Ett stort grattis till alla tre medaljörerna och coach Meryl Mikal.

——————————

Resultat Lördag

57 kg Milad Feeli – Rafael Doganson, Örebro BK: 2-1 (1/8)

57 kg Milad Feeli – Samir Al Ayash, Morgongåva BK: 3-0 (1/4)

Resultat Söndag

52 kg Samuel Olausson – Antonio Banovna, Höllvikens BK: 0-3 (1/2)

57 kg Milad Feeli – Ramadan Semmou, Fit4Fight Gym: 3-0 (1/2)

80 kg Moses Bazzi – Milton Auvinen, Punch Out BC: 3-0 (1/1)

57 kg Milad Feeli – Oscar Härstedt, Höllviken BK: 0-3 (1/1)

Djurgårdens tre medaljörer – Samuel Olausson, Moses Bazzi och Milad Feeli.
Meryl Mikal och silvermedaljör Milad Feeli. Milad, som boxades SM första gången, gjorde en riktigt bra turnering och vann tre matcher innan han förlorade i final.