070-..............

Nu drar höstterminen igång

Nu drar höstterminen igång

Det nya höstschemat börjar gälla fr o m måndag den 15 augusti.

Djurgårdens Boxning hälsar er välkomna!!!

Är du intresserad av att börja boxas, DIF Boxning har klasser på alla nivåer – från nybörjare till elit, barn till vuxna samt tjejer och killar.

Vi lär ut traditionell boxning. Det är få sporter som är så utvecklande – fysikt och mentalt – som boxning. Schemat är fullspäckat med boxningspass 7 dagar i veckan.

Motionsboxning

Klassiska boxningspass som varar 60 eller 90 minuter. Innehåller fys-, teknik- och konditionsövningar som anpassats för motionsgrupper. Här får man uppleva ett riktigt lärorikt, positivt och utmanade pass.

Passen körs vid lunch (kl 12), på kvällar (kl 18) och helger (kl 11). Passar alla, ingen föranmälan krävs. Olika instruktörer. r (kl 18) och helger (kl 11). Passar alla, ingen föranmälan krävs. Olika instruktörer.

Nybörjarboxning

Tränaren fokuserar på att lära ut grundläggande boxningstekniker till nybörjare. Ger en grund till de som vill gå vidare och boxas matcher eller för den som vill lära sig riktiga boxningstekniker. Instruktör är Roland Dunebäck.

Ungdomsbox

Passar ungdomar 14-17 år som tränat diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja tävla inom klassisk boxning. Instruktör är Meryl Mikal.

Diplomboxning

Boxningsträning för barn där inte full kontakt är tillåten, endast lättare slag mot huvud.

Barnen kommer lära sig slag, gardering, fotarbete, balans och styrka under kontrollerade former.

Rekommenderad ålder är ca 7 till 14 år.

Föräldrarna till dom mista barnen behöver vara med och hjälpa till att assistera under passen. Instruktör är Meryl Mikal och Carlos Echegaray.

Motionsboxning, fortsättning

Ett pass inriktat på boxningsteknik och sparring för motionärer för den som vill lära sig boxning fullt ut men inte vill eller är för gammal att boxas på riktigt. Lämpliga pass för dom som har boxningsbakgrund eller tränat motionsboxning grund i minst en termin. Instruktör är Håkan Andersson.

Cirkelfys

En timmes cirkelträning med boxningsinslag i högt tempo för att bygga styrka och kondition. Passar för alla och inga förkunskaper krävs. Instruktör är Carlos Echegaray.

Matchintro

En fortsättningsklass för den som vill börja boxa matcher. Lämplig bakgrund är klassen nybörjarboxning eller liknande i annan klubb. Klassen är sluten och nya tränande tas in baserat på plats och kunskapsnivå. Instruktör är Cigerhun Tayfun.

Matchboxning

Klubben har flera matchgrupper som är slutna (med ett undantag) och nya tränande tas in baserat på plats och kunskapsnivå. Lämplig bakgrund är klasserna ungdomsbox, matchintro eller liknande i annan klubb. Tränare är Babacar Kamara & Carlos Echegaray, Jurj Dirrell, m. fl.

Hur blir jag medlem?

Anmäl dig på hemsidan eller i lokalen på kvällstid. Betalning görs kontant, med kort, Swish (123 617 2837) eller på hemsidan www.difboxning.se (eller klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret):

https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087. Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Vi har även autogiro och tar friskvårdsbidrag.

Den som vill ha mer information kan kontakta: info@difboxning.se.

Nyhetsarkiv