070-..............

Ny tränare för nybörjar-och teknikpassen

Vi kan nu kan presentera en ny tränare för våra nybörjar- och teknikpass som vänder sig till medlemmar som nyligen börjat träna boxning. Aldo Colliander tar över dessa och ska fylla det tomrum som Roland Dunebäck lämnade efter sig då han slutade för en tid sedan.

Aldo har en lång bakgrund som amatörboxare. Han föddes i Senegal och började boxas som knatte i Rinkeby International när han flyttade till Sverige och har sedan representerat BK Dalen, Star Fight och IF Linnéa. Han har bl a vunnit två SM-guld och ett silver och gått ett 20-tal proffsmatcher med en matchlista som till övervägande del innehåller vinster. Tidigare har Aldo hjälpt till som tränare i de klubbar han tävlat för och vi tror han med sin erfarenhet har mycket att bidra med till de nya boxarna.

Vid sidan av boxningen har han hunnit med en karriär som rappare (Aldo C/ 666 cents). Har nu fyllt 45 år, lugnat ner sig och jobbar numera på en färgfirma.

Vid nybörjar- och teknikpassen ligger fokus på att lära ut grundläggande boxningstekniker. De ska ge en introduktion till de som vill gå vidare och boxas matcher eller för den som vill lära sig motionssparring.

Vi kör tre pass i veckan – tisdag och torsdag kl 18 samt lördag kl 10. Aldo kommer att ansvara för passen i veckan och lördagspasset hålls som vanligt av Olle Cahoon.

Till er som ännu inte är medlemmar.

Anmälan görs på hemsidan eller i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller genom att klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret:

https://www.superinvite.no/…

Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Vi har även autogiro och tar friskvårdsbidrag från Wellnet och ActiWay.

Den som vill ha mer information kan besöka våra sociala medier eller kontakta: info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar er välkomna!!!

Nyhetsarkiv