070-..............

Q&A för nya medlemmar

Q&A för nya medlemmar och intresserade

Så här vid terminsstart är det många nya som hör av sig och har undringar hur man kommer igång. Vi har samlat de vanligaste frågorna

Vilken utrustning behöver jag?

Träna i gympakläder och inneskor. Vi har handskar och hopprep att låna initialt. Normalt sett köper man ganska snart egen boxningsutrustning.

Hur vet jag vilket klass jag passar i?

Nybörjare över 15 år bör börja i motionsgruppen eller nybörjar/teknikgruppen. Barn i diplomgruppen.

Vilka tider kan jag träna?

Höstschemat finns på våra sociala medier och hemsidan. Ni kan träna på alla motions- och nybörjarpass.

Behöver jag boka pass innan?

Nej, medlemmar som vill köra ett pass kan bara dyka upp till detta. Kom i tid, se till att du är färdig och ombytt innan passet startar.

Kan jag boka provträning?

Den som är intresserad att börja kan prova på en gång. Ingen förbokning behövs, registrera er i entrén innan med namn, personnummer och mobilnummer. Det är inte tillåtet att provträna själv eller med en kompis, endast delta i någon gruppträning.

Finns det möjlighet att köpa utrustning på plats?

Ja, vi säljer handskar, lindor, tandskydd, hopprep, träningskläder mm i lokalen på kvällstid.

Finns skåp att låna?

Vi har små skåp för förvaring av värdesaker, kläder mm att låna. Ta med hänglås. De öppnas vid dagens slut. Det finns även större skåp att hyra i ett år.

Hur blir jag medlem?

Anmäl dig på hemsidan eller i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller på hemsidan www.difboxning.se (eller klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret):

https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087. Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Erbjuder ni PT-träning?

Nej, vi har ingen personlig träning. Däremot erbjuder flera av våra tränare denna service i våra lokaler på morgnar, under dagtid och helger. Bokning sker direkt med dem?

Hittar ni inte svar på er fråga, kontakta info@difboxning.se.

Nyhetsarkiv