070-..............

Träningkort 2023

Träna gratis resten av 2022 vid köp av medlemsskap för 2023

Just nu erbjuder vi gratis träning fram till årsskiftet för de som betalar medlemsavgiften för 2023. Dessutom får man en Djurgården Boxning träningsväska på köpet.

På vårt träningsschema fonns tex fyra typer av motionspass:

  • Motionsboxning
  • Motionsboxning fortsättning
  • 10 Rounds
  • Boxfys

Motionsboxning grund
Klassiska boxningspass som varar 60 minuter och innehåller fys-, teknik- och konditionsövningar som anpassats för motionsgrupper. Här får man uppleva ett riktigt lärorikt, positivt och utmanade pass.
Passen körs vid lunch (kl 12), på kvällar (kl 18) och helger (kl 11). Passar alla, ingen föranmälan krävs.

Motionsboxning, fortsättning
Ett pass inriktat på avancerad boxningsteknik och sparring för motionärer för den som vill lära sig boxning fullt ut men inte vill eller är för gammal att boxas på riktigt. Lämpliga pass för dom som har boxningsbakgrund eller tränat i nybörjarpassen, matchintro eller motionsboxning grund ett tag.

10 rounds
Passet är uppbyggt för att man ska få all tränings som behövs för en dag under ca 40 minuter vid lunchtid. Dessutom har det ingen startid utan man kan droppa in när man vill under passet. Ett cirkelpass med 10 olika boxningsövningar tex säck och core-övningar. Just nu går passet kl 11.30-13 onsdagar

Boxningsfys
En timmes cirkelträning med fysövningar i högt tempo för att bygga styrka och kondition. Passar alla där inga förkunskaper krävs.

Dessutom finns nybörjarpass, ungdomspass, barnpass mm.

Anmälan görs via mejl eller direkt i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller på hemsidan www.difboxning.se (det går också bra att klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret):
https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087. Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.
Det går även bra att betala med autogiro eller använda friskvårdsbidrag från Wellnet eller Epassi.

Det går bra att prova på en gång innan man bestämmer sig för att fortsätta eller betala engångsavgift.

Hela träningsschemat finns på www.difboxning.se. Den som vill ha mer information kan kontakta : info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar nya välkomna till en unik träningsmiljö i boxningsgymmet på Tomtebogatan 13!

Nyhetsarkiv