070-..............

Ungdomsbox

UngdomsBox – träning för killar och tjejer i 15-årsåldern som vill börja boxas på riktigt.

Ungdomsgruppen vänder sig till de som är ca 14-18 år, nybörjare eller de som tidigare tränar diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja träna och/eller tävla inom klassisk boxning. Nya tränande som vill börja kan hänga på i gruppen nu. Vi har just nu ett erbjudande, träna gratis resten av året om du köper medlemsskap för hela 2023 plus att du får en träningsväska.

Tiderna som gäller är tisdagar och torsdagar kl 16.30-17.30. Ta med tandskydd, lindor, huvudskydd och handskar. Kom i tid!

Instruktör är Meryl Mikal (engelsktalande).

Kostnad: 1100 kr (halvår) eller 1400 kr (helår).

Vill man träna fler gånger per vecka går det även bra att köra några av våra nybörjar- och motionspass. Detta ingår i träningsavgiften.

I Sverige kan man börja tävlingsboxa det år man fyller 15 år. Innan får man träna och tävla i diplomboxning. (De som är 8-14 år bör istället söka sig till dessa klasser.) Den som inte vill tävla kan bara delta i träningen.

Anmälan görs via mejl eller direkt i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller på hemsidan www.difboxning.se (det går också bra att klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret):

https://www.superinvite.se/#/invitation/58d4d1e7b1e97b258c9ed0b37e02d087. Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Det går bra att prova på en gång innan man bestämmer sig för att fortsätta eller betala engångsavgift.

Hela träningsschemat finns på www.difboxning.se. Den som vill ha mer information kan kontakta : info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar ungdomar och föräldrar välkomna till träningslokalen på Tomtebogatan 13!

Bild: Ungdomsgruppen och tränare Meryl Mikals på tisdagskvällen den 15 november.

Nyhetsarkiv