070-..............

UngdomsBox – träna gratis till midsommar!

UngdomsBox – träning för killar och tjejer som vill lära sig boxas på riktigt. Häng på – träna gratis till midsommar.

Djurgårdens ungdomsgrupp vänder sig till de som är ca 14-18 år, nybörjare eller de som tidigare tränar diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja träna och/eller tävla inom klassisk boxning. Det är full fart i gruppen men nya som vill börja kan hänga på. Vi har just nu ett erbjudande, träna gratis fram till midsommar, när du köper träningskort för för ett år, plus att du får en DIF Boxning träningsväska. Kortet gäller sedan till 2024-06-30.

Tiderna som gäller är tisdagar och torsdagar kl 16.30-17.30. Ta med tandskydd, lindor, huvudskydd och handskar om ni har annars finns att låna. Kom i tid! Instruktör är Meryl Mikal.

Kostnad för dig som är 14 år: 1200 kr (halvår) eller 1600 kr (helår).

Kostnad för dig som är 15-18 år: 1300 kr (halvår) eller 1850 kr (helår).

Vill man vill träna fler gånger per vecka går det även bra att köra några av våra nybörjar- och motionspass. Detta ingår i träningsavgiften.

I Sverige kan man börja tävlingsboxa det år man fyller 15 år. Innan får man träna och tävla i diplomboxning. (De som är 8-14 år bör istället söka sig till dessa klasser.) Den som inte vill tävla kan bara delta i träningen.

Anmälan görs via mejl eller direkt i lokalen på kvällstid. Betalning görs kontant, med kort, Swish (123 617 2837) på plats i lokalen (alternativt klicka på följande länk direkt): https://www.superinvite.no#/invitation/86b94dae7c6517ec1ac767fd2c136580 Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Det går bra att prova på en gång innan man bestämmer sig för att fortsätta eller betala engångsavgift.

Hela träningsschemat finns på här på hemsidan. Den som vill ha mer information kan kontakta: info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar ungdomar och föräldrar välkomna till träningslokalen på Tomtebogatan 13!

Bilder: Ungdomsgruppen och tränare Meryl Mikal på tisdagskvällen.

Nyhetsarkiv