070-..............

UngdomsBox – träning för killar och tjejer som vill lära sig boxas på riktigt. Häng på – gratis sommarskola 4 veckor i sommar.

Djurgårdens ungdomsgrupp vänder sig till de som är ca 14-18 år, nybörjare eller de som tidigare tränar diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja träna och/eller tävla inom klassisk boxning. Det är full fart i gruppen men nya som vill börja kan hänga på.

Tiderna som gäller är tisdagar och torsdagar kl 16.30-17.30. Ta med tandskydd, lindor, huvudskydd och handskar. Kom i tid! Instruktör är Meryl Mikal.

Kostnad: 1300 kr (halvår) eller 1850 kr (helår).

Vill man vill träna fler gånger per vecka går det även bra att köra några av våra nybörjar- och motionspass. Detta ingår i träningsavgiften.

I Sverige kan man börja tävlingsboxa det år man fyller 15 år. Innan får man träna och tävla i diplomboxning. (De som är 8-14 år bör istället söka sig till dessa klasser.) Den som inte vill tävla kan bara delta i träningen.

Anmälan görs via mejl eller direkt i lokalen på kvällstid. Betalning görs kontant, med kort, Swish (123 617 2837) på plats i lokalen eller via följande länk direkt: https://www.superinvite.no#/invitation/86b94dae7c6517ec1ac767fd2c136580 Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.

Det går bra att prova på en gång innan man bestämmer sig för att fortsätta eller betala engångsavgift. Under 4 veckor i sommar (varje dag under perioderna 10-22 juni och 7-20 augusti) har vi även en gratis boxningsskola vid lunchtid (kl 11-12) för sommarlovslediga ungdomar.

Hela träningsschemat finns här. Den som vill ha mer information kan kontakta: info@difboxning.se.

Djurgårdens Boxning hälsar ungdomar och föräldrar välkomna till träningslokalen på Tomtebogatan 13!

Bilder: Från ungdomsgruppens utomhusträning på tisdagskvällen vid Karlbergs slott.

Nyhetsarkiv