070-..............

Ungdomsboxning & Nybörjare- och teknikpass

Under hösten kommer Christian San Martin att ta hand om ungdomspasset samt nybörjar- och teknikpasset. Vid nybörjar- och teknikpassen ligger fokus på att lära ut grundläggande boxningstekniker. De ska ge en introduktion till de som vill gå vidare och boxas matcher eller för den som vill lära sig motionssparring.
Christian kör två pass i veckan – tisdag och torsdag kl 18, Olle Cahoon kör ett tredje pass på lördagar kl 10.

Ungdomspassen vänder sig till de som är ca 14-18 år, nybörjare eller de som tidigare tränar diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja träna och/eller tävla inom klassisk boxning. Christian kommer att dela ansvaret för gruppen med Meryl Mikal.

Tiderna som gäller är tisdagar och torsdagar kl 16.40-18.00. Ta med tandskydd, lindor, huvudskydd och handskar. Till er som ännu inte är medlemmar: anmälan görs här på hemsidan eller i lokalen på kvällstid. Betalning gör kontant, med kort eller Swish (123 617 2837) eller klicka på följande länk direkt för att fylla i formuläret: https://www.superinvite.no/#/invitation/86b94dae7c6517ec1ac767fd2c136580 Skriv sedan ut och ta med kvittot när ni hämtar ut medlemskortet i receptionen i klubblokalen.
Vi har även autogiro och tar friskvårdsbidrag från Wellnet och ActiWay.

Den som vill ha mer information kan besöka våra sociala medier eller kontakta: info@difboxning.se

Djurgårdens Boxning hälsar er välkomna!!!

Nyhetsarkiv