070-..............

Viktigt meddelande till samtliga medlemmar och nya tränande

På grund av den stora påverkan av verksamheten från de pågående reparationerna, tillträde till stora salen förväntas ske tidigast i mitten av november, har styrelsen beslutat att förlänga samtliga aktiva medlemsskap under perioden med upp till 3 månader för de medlemmar som så önskar.

Under perioden september till november kommer vi att träna i lilla salen och den sk spegelsalen samt i viss utsträckning på Kampsportsstadion. Entré till lilla salen sker initialt genom porten på Tomtebogatan 13 via den bakre innergården. Portkoden är 2639. Förhoppningsvis kommer vi att kunna använda vanliga entrén i ett senare skede.

Vi tittar just nu på hur höstschemat kommer att påverkas av de nya förutsättningarna. Förhoppningsvis kommer de flesta grupperna att kunna fortsätta, men träningstiderna kan komma att förändras något jämfört med vårens schema. Vi kommer publicera det nya schemat senast i början av nästa vecka.

För nya tränande gäller samma priser som tidigare men vi kommer även där att förlänga giltighetstiden så att man tränar gratis tom november, sedan börjar kortet att gälla, 6 eller 12 månader.

Vi ber om ursäkt för detta men förseningen av reparationsarbetet ligger utanför vår kontroll.

Nyhetsarkiv