070-..............

Diplomboxningen är igång igen

Efter gratisträningen under sommaren är nu pojk- och flickverksamheten för ungdomar 10-15 år i gång igen i normal omfattning.

I Sverige är det inte tillåtet att boxas innan man fyllt 15 år. I stället har man skapat diplomboxning där det är den tekniska färdigheten som sätts i första rummet och som premieras vid tävling. Det är inte tillåtet att utdela hårda slag.

Djurgården boxning bedriver verksamhet för ungdomar tre dagar i veckan:

Tid: måndag, onsdag och fredag kl 16.30-17.30

Plats: lilla salen

Huvudansvarig är den mycket erfarna tränarduon Farag Poyeh och Meryl Mikal. Farag har en lång tränarbana inom djurgården där han har haft hand om match- och diplomboxare och motionärer i mer än 20 år års tid. Han har även en framgångsrik karriär som boxare bakom sig och bl.a. representerat Irans landslag. Vi hans sida finns Meryl Mikal även hon med mångårig tränar- och matcherfarenhet, främst från USA men också Sverige.

Nya ungdomar är välkomna att prova på. Ta med gympakläder och inneskor. Boxhandskar kan man låna om man inte har egna.

Den som efteråt vill bli medlem kan betala kontant, med Swish (123 617 2837) eller kort på plats, alternativt via hemsidan www.difboxning.se.

Priser:

Helår: 1400 kr

Halvår: 1100 kr

Notera att medlemmar som har gamla medlemskort i papper måste byta till nya plastkort och registrera varje besök i entrén vid ankomst till lokalen i inpasseringssystemet. Alla våra bidrag baseras på närvaroregistreringen, om inte denna sköts kommer vi bli tvugna att höja medlemmsavgifterna kraftigt.

Nyhetsarkiv