070-..............

Ny säsong, ny lokal och nytt schema

Måndag den 18 augusti drar vi igång motionsboxningen igen enligt det nya höstshemat. Det blir den första terminen i den nya lokalen på Tomtebogatan 13 och vi hoppas att de flesta som tränade på Norra Agnegatan följer med oss, ni kommer att känna igen er men det blir också en del nytt. Vi hoppas även locka många nya medlemmar då lokalen har den rätta känslan, är mycket väl anpassad för boxning och kan bli Sveriges bästa med två ringar och gott om plats för både motions- och tävlingsboxning.

Vi kommer att under hösten introducera flera nyheter i schemat, initialt börjar vi med att lägga till ett par extra 45 min lunchpass för motionärer kl 11.30 tisdag och torsdag samt utöka öppettiderna på helgen med fri träning på söndagar kl 15-17. Fler nyheter kommer senare. Har ni förslag på pass som ni saknar, hör av er så ska vi se om det går att ordna.

Motionsboxning ”Basic” är en mycket allsidig träningsform huvudsakligen bestående av teknikövningar där boxningens grunder lärs ut såsom slag (raka slag, krokar och uppercuts), försvar (pareringar, dukningar etc), kontringar och förflyttningar (i sidled och framåt/bakåt). Naturligt inbakad i träningen ingår övningar för att träna styrka, balans, kondition och kordination. Vi har även mer avancerade motionspass, Motionsboxning ”Classic” på lördagar där en del av passet ängnas åt instruktörövervakad matchliknande sparring (dessa moment är ej obligatoriska och kan ersättas med egna övningar).

Fri träning innebär att lokalen är öppen och medlemmar kan komma och träna själva, men inga pass hålls.

Se artikel i Vi i Vasastan om flytten till den nya lokalen.

http://www.direktpress.se/viivasastan/Arkiv/Artiklar/2014/04/I-stallet-for-porr–boxning/

Vi hälsar alla välkomna efter semester (obs inget pass fredagen den 15 augusti)

Publicerad: 2014-08-15

Nyhetsarkiv