070-..............

Samarbete med Bio Logic Sweden

Djurgårdens Boxning inleder samarbete med Bio Logic Sweden

Djurgårdens elitboxare behandlas med Cryo terapi efter träningen. Nu har även alla medlemmar i DIF Boxning möjlighet att prova på samma behandling till 50% rabatt.

Den som vill ha mer information kommer att kunna finna detta i träningslokalen alternativt på Bio Logics officiella Instagram-kontot (bio_logicsweden) eller hemsida (www.biologicsweden.se).

————————————————

Hos Bio Logic Sweden behandlas du av Stockholms första och enda elektriska Cryo Kammare. Du går in i -87 grader celsius i 3 min. Bio Logic Sweden är nya i Stockholm och är en liten hälsomottagning som har stort fokus på Cryo terapi men också andra behandlingar för att förbättra hälsan och för att effektivisera träning. VI försöker hela tiden ha det senaste inom branschen samt ständigt vara uppdaterade om den senaste vetenskapen och forskningen. Den lilla kliniken med den stora tekniken.

Cryo Kammarens effekter är många och det är det senaste i idrott och träningsvärlden samt för att stärka hälsan. Vetenskap och forskning stödjer alla Cryo kammarens effekter och internationellt har Cryo kammarens blivit extremt stort de senaste åren bland annat i USA, Tyskland, Polen, Frankrike, England och Spanien. Det är samma hälsoeffekter som att bada isvak i 20-25 minuter fast du gör det på torra land i torrkyla som är -87 grader celsius i endast 3 minuter. För den erfarna och vana kan denna stå ytterligare några minuter för att få en extremt bra effekt.

Cryo Kammarens effekter:

๏ Förbättrar återhämtningen avsevärt upp till 300% efter ett träningspass. Om du i vanliga fall har 72timmar återhämtning kortar du ner det till 24 timmar.

๏ Lindrar smärta i muskler och leder, samt ökar läkningsprocessen i kroppen om du är skadad. �

๏ Höjer din fysiska prestation om du behandlas innan ett träningspass då du får en stark endorfinkick som gynnar träningen. �

๏ Sänker inflammationer i kroppen och stärker immunförsvaret. �

๏ Förbättrar sömn och sänker stressnivån i kroppen �

๏ Bra mot depression och ångest �

Cryo terapi är helt ofarlig om du inte har de sjukdomar eller är i de tillståndet som nämns i hälsodeklarationen och om du följer kryoterapeutens hänvisningar. Det kommer alltid stå en certifierad kryoterapeut vid din sida för din trygghet.

Cryoterpi i Cryokammaren kan göras upp till två ggr per dag men 1-3 ggr i veckan räcker för att man verkligen ska känna effekt och skillnad.

Många högpresterande idrottare använder sig av Cryoterapi varje dag.

Besöksadress:

Norrtullsgatan 39C

3 min promenad från Odenplan

Bokning:

Sker via www.biologicsweden.se

Tjänsten heter ”Från ambassdör/förening 1 behandling”.

Som medlem får ni 50% rabatt på en behandling, 325 kr. (Ord. Pris 650 kr)

Öppettider

Mån 09-19

Tis 07-20.30

Ons 09-19

Tor 07-20.30

Fre 09-17

Lör 09-17

Sön 10-14

Nyhetsarkiv