070-..............

Välkomna till höstterminen 2021

Välkomna till höstterminen 2021.

Semestern är nu slut för de flesta och det är tid att fokusera på vardagen igen där träning är en viktig del för många. Höstens schema påminner en hel del om vårterminens men vi har lagt in ett par nyheter som vi hoppas ska intressera medlemmarna:

Cirkelfys

En timmes cirkelträning med boxningsinslag i högt tempo för att bygga styrka och kondition. Passar för alla och inga förkunskaper krävs.

Ungdomsbox

Passar ungdomar 14-17 år som tränat diplomboxning eller annan kampsport och som nu är intresserade att börja tävla inom klassisk boxning.

Motionsboxning, fortsättning

Ett pass inriktat på boxningsteknik och sparring för motionärer för den som vill lära sig boxning fullt ut men inte vill eller är för gammal att boxas på riktigt. Lämpliga pass för dom som har boxningsbakgrund eller tränat motionsboxning grund i minst en termin.

Utöver detta kör vi våra vanliga pass

Motionsboxning

Klassiska boxningspass som varar 60 eller 90 minuter. Innehåller fys-, teknik- och konditionsövningar som anpassats för motionsgrupper. Här får man uppleva ett riktigt lärorikt, positivt och utmanade pass.

Passen körs vid lunch (kl 12), på kvällar (kl 18) och helger (kl 11).

Passar alla, ingen föranmälan krävs.

Diplomboxning

Boxningsträning för barn där inte full kontakt är tillåten, endast lättare slag mot huvud.

Barnen kommer lära sig slag, gardering, fotarbete, balans och styrka under kontrollerade former.

Rekommenderad ålder är ca 7 till 14 år.

Föräldrarna till dom mista barnen behöver vara med och hjälpa till att assistera under passen.

Nybörjarboxning

Tränaren fokuserar på att lära ut grundläggande boxningstekniker till nybörjare. Ger en grund till de som vill gå vidare och boxas matcher eller för den som vill lära sig riktiga boxningstekniker

Matchintro

En fortsättningsklass för den som vill börja boxa matcher. Lämplig bakgrund är klassen nybörjarboxning eller liknande i annan klubb. Klassen är sluten och nya tränande tas in baserat på plats och kunskapsnivå.

Matchboxning

Klubben har flera matchgrupper som är slutna (med ett undantag) och nya tränande tas in baserat på plats och kunskapsnivå. Lämplig bakgrund är klasserna ungdomsbox, matchintro eller liknande i annan klubb.

Nyhetsarkiv